Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

hairtalk
produse de întreţinere

Ştim,
cum să avem grijă de extensiile de păr.

hairtalk
produse de întreţinere

Ştim,
cum să avem grijă de extensiile de păr.

Întreţinere special dezvoltată pentru extensii – întreţinerea extensiilor hairtalk

Aceste produse de întreţinere hairtalk sunt ideale pentru extensiile dumneavoastră

Pentru un aspect natural, impresionant, cu extensii neobservabile, îngrijirea corectă a părului este deosebit de importantă. Nevoile de îngrijire ale extensiilor de păr diferă ușor de cele ale propriului păr. Produsele de îngrijire corecte, cu o cantitate mare de umiditate, asigură o bună combinare și un păr sănătos și strălucitor.

Şamponul hairtalk

În timp ce șampoanele convenționale servesc în special nevoilor scalpului, samponul hairtalk a fost special dezvoltat pentru extensii. Conține o combinație deosebit de mică de uleiuri și alcooli, hrănește părul cu umiditate și nutrienți și astfel menține structura sănătoasă a extensiilor reale de păr.

Magazin acum

Melisa hairtalk

Melisa hairtalk este aplicat în părul umed după spălare, astfel încât părul să poată absorbi substanțele de îngrijire adânc în păr în timpul uscării. Părul este astfel hidratat și arată strălucitor, sănătos și îngrijit după uscarea cu uscătorul de păr la căldură medie.

Magazin acum

Balsamul hairtalk

Balsamul hairtalk are grijă de păr în mod profund în mod eficient, și hidratează și repară zonele fragile ale părului. Emulsia de pulverizare ce îmbunătățeşte structura se răspândește ca un strat de protecție în jurul părului natural, precum și asupra extensiilor care au nevoie în mod special de îngrijire. Părul devine moale, suplu și strălucitor și sănătos.

Magazin acum

Descurcător hairtalk

Pieptănat ușor, fără a rupe şi a degrada părul: nu există nicio problemă cu dispozitivul de descurcare a părului. Aplicat după spălare, face ca părul și extensiile să fie ușor de pieptănat și netede, permițând periei să alunece aproape fără efort prin păr.

Magazin acum

Lichid hairtalk pentru vârfurile părului

Vârfurile sensibile ale părului pot fi ușor deteriorate, se pot rupe și se pot separa. Pentru a proteja părțile deteriorate ale părului de deteriorarea ulterioară, puteți aplica lichidul hairtalk pentru vârfurile pãrului. Serul este special creat pentru firele deteriorate ale părului și împiedică răspândirea ulterioară a deteriorărilor.

Magazin acum

Cremã de reparare hairtalk

Crema de reparare hairtalk oferă vârfurilor stresate ale părului o doză suplimentară de îngrijire. Împreună cu lichidul pentru vârfurile părului, oferă părului și extensiilor o strălucire sănătoasă până la vârfuri!

Magazin acum

Peria hairtalk

Peria hairtalk este formată dintr-o combinație de fire naturale scurte și peri de plastic mai lungi. Împreună, ele asigură o combinare simplă a extensiilor - chiar și fără blocare la îmbinări.

Magazin acum

Sunt extensiile hairtalk uşor de întreţinut?

Extensiile nu sunt aplicate direct pe scalp și, prin urmare, nu primesc umiditate și substanțe nutritive din organism. Extensiile necesită multă umiditate printr-o îngrijire corectă a părului. Extensiile hairtalk sunt realizate din 100% Remi-păr și au cea mai bună calitate. Produsele de îngrijire a părului hairtalk îngrijesc extensiile de păr strălucitoare și sănătoase pentru a vă asigura că vă bucurați purtând extensiile hairtalk și de părul îngroșat cât mai mult posibil.

Acum deveniți un salon partener