Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

Meşe fashion hairtalk

Coafuri care îţi taie respiraţia în
câteva secunde.

Meşe fashion hairtalk

Coafuri care îţi taie respiraţia în
câteva secunde.

Meşe fashion făcute din 100% Remi părul real - cu cea mai bună calitate a părului

Bandă de păr de la hairtalk

Cum puteţi face o extensie profesionistă la domiciliu în câteva minute? Este posibil. Cu banda de păr hairtalk, coama visurilor dumneavoastră poate fi ușor evocată în propriul păr. Meşele fashion hairtalk sunt o extensie profesionistă de păr, care constă din 100% păr Remi și realizează astfel un aspect deosebit de natural.

Magazin acum

Meşele fashion perfecte hairtalk pentru evenimente şi în fiecare zi

Tehnologia inovatoare și brevetată hairtalk face din banda de păr hairtalk companionul ideal pentru toate femeile care doresc să ofere mai mult volum aspectului lor. Se adaptează automat pentru fiecare formă a capului și dimensiune a capului și garantează un confort incomparabil de purtare. Banda de păr hairtalk cu lungimea de 25 cm sau 40 cm și meşele fashion de păr hairtalk sunt disponibile clienților noștri atât în magazinul online, cât și în saloanele partenere certificate hairtalk.

Pas cu pas – instrucţiuni pentru banda de păr

Pasul 1

Pieptănaţi-vă părul și împărțiți-l pentru a vă asigura că aplicaţi perfect banda de păr

Pasul 2

Aplicaţi banda de păr pe partea superioară a capului. Aceasta trebuie să se afle la aproximativ 5 cm de linia părului. Acum, aranjaţi părul la loc între urechi și spatele capului.

Pasul 3

Deschideți clema de păr și aşezaţi părul peste banda de păr. Dacă este necesar, utilizați capătul ascuțit al unei pensule subțiri pentru păr pentru a trage părul de sub banda de păr până peste banda de păr. 

Pasul 4

Acum vă puteți pieptăna părul și banda de păr în forma potrivită și puteţi începe să-l coafaţi oricum doriți.

pentru partea superioară a capului

hairtalk pentru partea superioară a capului

Transformați în câteva secunde! Cu hairtalk pentru partea superioară a capului, puteți crea un aspect complet nou în câțiva pași simpli! Meşa fashion hairtalk de moda este formată din 100% Remi păr real și are o lungime de 50 cm, precum și o coadă de cal pre-tăiată. Partea superioară a capului poate fi ușor aranjată și adaptată în mod individual dorințelor purtătorului.

Partea superioară a capului – meşa fashion hairtalk cu plus de culoare

Toate meşele fashion de păr sunt făcute cu unele culori, astfel încât un aspect perfect și un efect de culoare este garantat. Un total de patru legături asigură o menținere optimă. Hairtalk pentru partea superioară a capului este disponibilă în 15 culori la modã din partea specialiştilor hairtalk.

 

Găsiți un salon partener acum