Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

Întrebări şi răspunsuri

Întrebări şi răspunsuri despre meşe
Întrebări frecvente și

Întrebări şi răspunsuri

Întrebări şi răspunsuri despre meşe
Întrebări frecvente și

Meşele hairtalk – Cele mai frecvente întrebări

Lucruri interesante despre meşele noastre de păr

Hairtalk hairpieces - Answers to the most frequently asked questions

Interesting facts about our hairpieces

 • Este posibil să combinați meşele de păr hairtalk cu extensiile pentru păr?

  Da, este posibil fără nicio problemă. Atunci când se utilizează meşe de păr hairtalk în combinație cu extensii de păr hairtalk, rezultatele ideale pot fi obținute prin evidențierea cu efecte de culoare.

 • Cât timp pot purta meşele de păr hairtalk?

  Cât timp se pot purta meşele de păr pentru păr, depinde de îngrijirea părului și cum este ataşată meşa. Cu atașarea permanentă a benzii, stilistul dumneavoastrã va scoate meşele după 3 sau 4 săptămâni și le va înlocui în pãr.

 • Cum pot întreţine meşele hairtalk?

  Meşele hairtalk pot fi perfect întreținute împreună cu produsele de îngrijire a părului. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de îngrijire pe care le veți primi de la stilistul dumneavoastră, pentru a vă asigura că veți găsi produsele de îngrijire perfecte pentru meşele hairtalk.

 • Asigurarea de sănătate susţin meşele de păr?

  Da, meşele de păr pot fi susținute financiar de asigurările de sănătate. Adresați-vă companiei de asigurări și stilistului dumneavoastră pentru informații specifice.

 • Cum sunt ataşate meşele din perucile hairtalk?

  Există două posibilități diferite de a vă atașa meşele din perucile hairtalk: un atașament permanent cu benzi și un atașament nepermanent cu cleme. Acestea din urmă pot fi puse și scoase pe cont propriu.

 • Ce calitate a părului au meşele hairtalk?

  Meşele hairtalk sunt produse din 100% Remi-Echthaar.

 • Pot merge la sauna sau la sala de gimnastică cu meşele hairtalk?

  Da, în situații zilnice, cum ar fi dormitul, înotul sau accesul la saună, meșele hairtalk garantează o maximă flexibilitate și securitate. Dar, desigur, este necesar să aveți grijă după o astfel de activitate pentru a asigura calitatea pentru o perioadă lungă de timp.

 • Vor exista costuri suplimentare?

  Nu putem rãspunde în general dacă există costuri suplimentare după achiziționarea meşei hairtalk. Depinde de stilist, salon și serviciul pe care îl folosiți, precum și de aplicarea pe care aţi ales-o.