Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

Beneficii pentru saloane
Beneficii pentru saloane

saloane partener hairtalk – beneficiile dumneavoastră dintr-o privire

Iată cum puteţi profita în calitate de salon partener hairtalk

 • 100% părul real în cea mai fină calitate a părului real Remi (cu excepția hairtalk fun)

 • Nu sunt necesare investiții suplimentare. Datorită fixării noastre ingenios de simple adezive, nu trebuie să investiți în dispozitive scumpe.

 • Nicio obligație financiară. Comandați când doriți și cât de mult aveți nevoie.

 • Mai puțin timp pentru extinderea și îngroșarea părului. În medie, aveți nevoie de mai puțin de 1 oră pentru formarea în extensiile părului.

 • Blând pentru păr și ultra-plat. Clientul dumneavoastrã va fi încântat: nu vă temeți de ruperea părului atunci când îndepărtați extensiile din păr, conexiunile ultra-plate garantează un maxim de confort la purtare și sunt absolut neobservabile în viața de zi cu zi.

 • Imediat reutilizabile. După un timp de utilizare de aprox. 2-3 luni, extensiile pot fi îndepărtate cu ușurință cu Solvent pentru a fi refăcute și reutilizate.

 • Disponibil în prezent în 28 de culori pentru păr. După inelul culorilor hairtalk pentru extensii de pãr real și suplimentar în 5 culori pentru extensiile hairtalk plus. Puteți amesteca în mod flexibil orice combinație de culori dorită din aceste culori de bază.

 • Extensii unice - hairtalk plus. Soluția perfectă pentru linia de păr din partea superioarã a capului sau a tâmplei. Extensiile hairtalk plus se caracterizează printr-o naturaleţe incomparabilă, obținută prin cea mai bună lucrare manuală: Fiecare fir este înțepat individual în banda adezivă pentru a obține o direcție naturală de creștere.

 • Comandat astăzi, la cerere mâine. Se aplică pentru toate culorile din stoc la 25 cm, 40 cm și 55 cm lungime, precum și pentru accesorii și produse de îngrijire.

 • Sunt posibile modele speciale. Puteți comanda orice lungime a părului între 30 cm și 65 cm, cu un timp de livrare de 6-8 săptămâni. Timpul de livrare pentru produse personalizate este de aprox. 2 săptămâni.

 • Hairtalk fun - amestec de fibre sintetice reale de păr și rezistente la căldură, pentru evidențierea culorilor de înaltă calitate.

 • benzi de păr - în afară de păr sunt inima extensiilor de păr. Benzile noastre au fost testate din punct de vedere medical și pentru compatibilitatea lor dermatologică. Până în prezent, niciun concurent nu a reușit să obțină efectul de calitate și adeziv al benzilor noastre.

Filozofia hairtalk

Pentru a asigura cea mai bună calitate și rezultate optime în ceea ce privește styling-ul, extensiile hairtalk sunt disponibile numai în saloanele de coafură ale partenerilor certificați. De asemenea, produsele de îngrijire a părului pot fi achiziționate numai în coafor și în magazinul nostru online [LINK cãtre MAGAZINUL ONLINE].

Acest lucru garantează clienților noștri nu numai faptul că primesc un produs autentic, de înaltă calitate, ci și că introducerea sau îndepărtarea extensiilor și stylingul au loc într-un mod foarte profesionist.

Formare de certificare pentru dealerii autorizaţi hairtalk

Numai cei mai buni dintre cei mai buni sunt numiți saloane partenere hairtalk. Cu formarea noastră de certificare, asigurăm faptul că saloanele noastre partenere învaţă și internalizează o manevrabilitate optimă a sistemului hairtalk şi consiliază clienții în cel mai bun mod posibil în ceea ce privește selecția culorilor, posibilitățile frizurilor și de styling.