Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

Sistemul de extensii cu bandă hairtalk

Implementat atât de rapid şi de facil.
În special blând asupra părului.
Incomparabil confortabil.

Sistemul de extensii cu bandă hairtalk

Implementat atât de rapid şi de facil.
În special blând asupra părului.
Incomparabil confortabil.

Sistemul original de extensii cu bandă - hairtalk

Cum funcţionează Sistemul de Extensii cu Bandă

Extensiile de păr nu au fost niciodată atât de rapide, facile și blânde înainte: Sistemul de extensii cu bandă hairtalk face părul lung, voluminos și gros un vis devenit realitate pentru fiecare femeie. Indiferent dacă au 25 cm, 40 cm sau 55 cm lungime, extensiile pentru păr vor fi aplicate în mai puțin de o oră. Aproape în mod magic, extensiile se vor amesteca cu părul natural într-un aspect incredibil de natural și gros.

afla mai multe

Cum sunt realizate extensiile hairtalk?

Extensiile hairtalk sunt realizate din păr 100% -Remi. Acest lucru asigură confortul incomparabil, aspectul natural și amestecul magic al părului propriu cu extensiile de păr.

afla mai multe

Inserarea extensiilor de păr – facil, rapid şi blând

Pentru o tranziție deosebit de inobservabilă, propriul păr este coafat între marginile adezive ale benzilor de păr. Conexiunea se menține perfect și rămâne flexibilă - pentru un confort ideal, ușor și confortabil la purtare. Un mare avantaj: fixarea delicată reduce riscul de rupere a părului și previne apariția unor puncte de presiune neplăcute când stați jos.

Păr frumos şi bogat în mai puţin de o oră

Cu sistemul extensiilor cu bandă hairtalk, extensiile de păr blânde și autentice a părului, precum și îngroșarea părului nu reprezintă o problemă. Introducerea firelor pentru o extensie completă nu durează nici măcar o oră. După aceasta, nimic nu împiedică o coafură creativă și individuală.

Pas cu pas – Modul de incorporare a extensiilor de păr

Pasul 1

Prima bandă de extensie este aplicată sub linie.

Pasul 2

Linia este presată dedesubtul benzii.

Pasul 3

Cea de-a doua bandă este lipită în partea superioară a primeia și de păr. Părul original al purtătorului se află între benzi.

Pasul 4

Extensiile sunt încorporate rând cu rând.

Pionierul extensiilor cu bandă

hairtalk Germania este pionierul extensiilor cu bandă realizate din 100% Remi-păr. Cu sistemul nostru de extensii cu bandă, aplicarea și îndepărtarea extensiilor au loc într-un mod deosebit de blând și se produc ușor și rapid. Cele mai multe saloane partenere vă vor ajuta să găsiți culorile potrivite și produsele potrivite pentru părul dumneavoastră și să vă oferim un aspect extraordinar de nou cu sistemul de extensii cu bandă pentru păr!