Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

Întrebări şi răspunsuri despre extensii

Răspundem întrebărilor dumneavoastră cu privire la extensii.

Întrebări şi răspunsuri despre extensii

Răspundem întrebărilor dumneavoastră cu privire la extensii.

Meşele hairtalk - Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Lucruri interesante despre meşele noastre

Hairtalk hairpieces - Answers to the most frequently asked questions

Interesting facts about our hairpieces

 • Ce trebuie luaţi în considerare atunci când îngrijiți extensiile de păr hairtalk?

  Vă rugăm să vă spălați părul numai la duș și niciodată în mod intensiv, pentru a vă asigura că părul este ușor de pieptănat. În plus, nu trebuie să utilizați produse de îngrijire cu ulei sau alcool, deoarece benzile pot fi separate de aceste substanțe. Toate produsele de întreţinere a părului hairtalk sunt în special dezvoltate pentru a întreţine extensiile de păr.

 • Cât de des se pot reutiliza extensiile de păr?

  În funcție de cât de bine sunt menținute extensiile hairtalk, acestea pot fi reutilizate de până la trei ori. Cu cât sunt mai eficiente tratamentul și întreținerea, cu atât extensiile hairtalk pot să rămână sănătoase, strălucitoare și utilizabile. Banda în sine poate fi curățată și reînnoită fără limitare.

 • Cât timp poți purta extensiile pentru păr?

  Cât de mult poate fi purtată extensia de păr, depinde de cât de repede crește părul și de cât de gros este. În general, după aproximativ 8 săptămâni, părul a crescut suficient de mult pentru a reaplica extensiile la nivelul părului.

 • Este posibil să faceți un coc sau o coadă cu extensiile de păr?

  Cu sistemul de extensii cu bandă hairtalk, este posibil să vă aranjaţi părul în coc sau coadă de cal fără a expune benzile - în comparație cu metoda de lipire. Cu toate acestea, coafura nu trebuie pieptănată înapoi prea strict, pentru ca extensiile să fie aplicate în păr în direcţia naturală de creştere. În cazul în care părul este pieptănat, în sus, jos sau înapoi cocurile și cozile de cal nu reprezintă nicio problemă.

 • Este posibil să purtați extensii hairtalk cu păr natural ondulat?

  Extensiile hairtalk pot fi modificate în special pentru structura părului. Coafura dumneavoastră va măsura diametrul buclelor dumneavoastră pe care ni-l veţi furniza când comandaţi extensiile. Veți primi extensii personalizate hairtalk.

 • Extensiile părului pot fi vopsite sau pot fi coafate permanent?

  În general, este posibil să coloraţi sau să vopsiți extensiile de păr în nuanțe mai întunecate, din păcate, decolorarea nu este posibilă. Vă rugăm să nu vă coloraţi sau vopsiți părul de unul singur și sã solicitaţi support profesionist pentru a vă ajuta să vă asigurați că părul nu va fi deteriorat.

 • Cât de scumpe sunt extensiile de păr și îngroșarea părului cu extensii pentru păr?

  Nu există un răspuns general cu privire la chestiunea costului, deoarece fiecare stilist poate percepe prețuri diferite pentru spălarea, tăierea şi aplicarea extensiilor. O extensie completă pentru păr cu prelungirea părului de 40 cm este deja disponibilă pentru aproximativ 500 €. Îngroşările pot fi mai favorabile, deoarece sunt necesare extensii mai scurte (25 cm) și mai puține. Îngroşările pornesc de la aproximativ 150 €.

 • Unde găsesc un coafor hairtalk în zona mea?

  Aplicaţia noastră hairtalk de găsire saloane vă arată următorul coafor din zona dumneavoastră. Vă oferă informații de contact și vă facilitează o programare.