Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

Extensiile hairtalk

Atât de naturale. Atat de confortabile. Atât de facile.

Extensiile hairtalk

Atât de naturale. Atat de confortabile. Atât de facile.

Rapid, delicate pentru păr, universal aplicabile – extensiile hairtalk

Ideale pentru extensiile părului şi îngroşarea părului

Păr frumos, lung, în nuanțe naturale și cu reflexii fascinante. Cu extensiile de păr, acest vis al părului devine realitate! Saloanele partener profesioniste, special instruite folosesc extensiile de păr în mai puțin de o oră. Benzile adezive ultra-plate au doar 3 cm lățime și 7 mm înălțime. Ele sunt aplicate pe propriul dumneavoastră păr și redau părul în trei lungimi standard diferite (25 cm, 40 cm și 55 cm) și 28 de culori naturale pentru păr, plenitudine și lungime.

Conform dorințelor purtătorului și creativității și inspirației coaforului, extensiile de păr și păr natural pot fi personalizate după cum doriți.

>>> Descoperiţi gama de culori hairtalk

extensii de o calitate de primă clasă

extensiile hairtalk sunt la fel de confortabil de purtat, ca și cum ar fi părul original. Motivul este clar: aceste extensii de păr și îngroșarea părului sunt realizate din 100% Remi-păr și se amestecă perfect cu structura și culoarea părului propriu. Cu produsele de îngrijire corecte, extensiile părului pot fi reutilizate de mai multe ori.

Informaţii suplimentare cu privire la produsele noastre de întreţinere a părului hairtalk pot fi găsite aici

Faceți clic aici pentru magazinul online

Efectul parului - înainte și după


Cum sunt produse extensiile hairtalk?

Pentru a proteja structura părului de la început și pentru a-și menține aspectul natural, părul este legat în plete și tăiat ca atare. Acest lucru păstrează direcția naturală de creștere și un strat intact al cuticulei. În etapele ulterioare de producție, şuviţele sunt prelucrate în mod deosebit ușor și cu atenție. Acest lucru asigură faptul că extensiile de păr îşi păstrează strălucirea și elasticitatea lor naturală și nu devin mate.

Cărei culori a părului le corespund extensiile hairtalk?

Extensiile de păr sunt aplicate şuviţă cu şuviţă. Datorită acestei metode sandwich, este posibil să imităm aproape orice culoare a părului natural într-un aspect natural. Lungimi speciale și cereri speciale de culoare pot fi comandate la cerere în orice moment prin saloanele partenere hairtalk.

Extensiile hairtalk - Lungimi

25 cm lungime

Ideale pentru a ascunde tunsorile tranzitorii și perfecte pentru îngroșarea părului subțire.

40 cm lungime

Volumul, lungimea și multe opțiuni de styling - cu uscătorul de păr, aparate de îndreptat părul sau ondulatoare.

55 cm lungime

Părul fabulos, cu o lungime incredibilă de 55 cm a extensiilor hairtalk.